Link-uri bara de sus
0
Cosul meu
Cosul tau este gol!

Expediere și livrare

Ultima modificare: 24.11.2017

Livrarea comenzilor
Produsele comandate se livreaza in toata tara prin servicii de curierat sau pot fi ridicate de la depozitul Gtools.
 
Pentru comenzile cu livrare, procesarea comenzilor poate dura de la cateva ore pana la 4 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii, in functie de disponibilitatea produselor. Livrarea efectiva, dupa ce a fost predata curierului, dureaza 1-2 zile lucratoare. Disponibilitatea produselor este afisata corespunzator in pagina fiecarui produs.
Nu suntem raspunzatori pentru intarzieri ce pot aparea in procesul de livrare dupa ce coletul a fost predat firmei de curierat. Aceste intarzieri se pot datora, de exemplu, actiunilor guvernamentale sau impedimentelor de forta majora.
 
Produsele se afla in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.
 
Costul transportului
Gtools face tot posibilul pentru a reduce costurile de livrare si a pastra serviciile de calitate in acelasi timp.
 
Pentru comenzile sub 349 RON transportul costa 29 RON (TVA inclusă), oriunde in Romania, indiferent de regiune sau greutate.
Pentru comenzile peste 349 RON livrarea este GRATUITA cu exceptia produselor agabaritice.
Produsele agabaritice sunt acele produse prea voluminoase sau prea grele pentru a se inscrie in limitele acceptate de firmele de curierat. Aceste produse sunt marcate corespunzator si au un cost de livrare propriu ce poate fi vizualizat odata ce produsul a fost adaugat in Cosul de Cumparaturi.